Sivut

torstai 31. lokakuuta 2013

Kaviopäivittelyä

Tänään sain siis taas aikaiseksi kuvata kavioita. Ammattimaista vuolua ne alkavat kaipaamaan, sen niistä ainakin huomaa, mutta säteistä huomaa myös kuinka ne alkavat paranemaan. Kertakaikkisen ihanaa!


Mutta siis itse asiaan, elikkäs kuvia kavioista:

Vasen etujalka. Sädettä pitäisi hieman siistiä mutta sehän alkaa jo jopa näyttää säteeltä!
Oikea etujalka. Säde on vieläkin repaleinen, mutta pikkuhiljaa saan sitä siistittyä.
Oikea takajalka. Päätin ottaa myös takasista kuvat, jotta näkee muuttuuko ne jotenkin.

Vasen takajalka. Reunasta lohjennut vähän, mutta kasvaa pikkuhiljaa parempaan muotoon.

Kuvista huomaa hyvin miten etujalat on hienot ja pyöreät ja takasista on lohkeillut paloja ja ne on selvästi pidemmät kuin leveät. Ja kuten jo alussa totesin, pitäisi alkaa kutsua Jiri katsomaan kavioita. Olen itse niitä raspaillut vähintään kerran viikkoon, mutta olen melko arka ottamaaan puukolla säteistä. Otan vaan pahimmat repaleet pois.

 Nyt olen alkanut katselemaan löytyiskö jostain käytettynä takasiin bootseja. Takasiinkin menee mittausteni mukaan kakkosen bootsit (Cavallo), eli olenkin pohtinut ja puntaroinut pitäisköhän ostaa sportit vai simplet. Luultavasti päädyn niihin mitkä helpoiten ja halvimmalla saan. Päästäisiin sitten vihdoinkin kävelyttämään ponia kunnolla. Sikäli mikäli siis jalat muuten kestää *kop, kop*.

Lauantaina onkin ohjelmassa ponin käveltystä Janskun kanssa, ennen kuin mennään monstereita katsomaan!

Brandy ihmettelee jotta mihin on heinät kadonnut?

2 kommenttia:

  1. Heips! Mielenkiintoista nähdä kaviokuvia -rakastan kavioita :D. Etu ja takakaviot on muuten yleensäkin eri malliset, siis jo anturansa puolesta, ne on vaan erilaiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, niin olen ymmärtänyt että ne on eri mallisia normaalistikkin :) Nyt vain kun joutuu miettimään bootsien valintaa takasiin, pohdin onko Simplet liian leveät. Takaset on kyllä lohkeiluidenkin takia niin epämääräisen muotoiset, joten en tiedä minkä mallisiksi ne muuttuu. Hankalaa :P

      Poista