Sivut

perjantai 18. lokakuuta 2013

Cavallo Simple-bootsit

Märkä poni eri hoitopaikalla kuin normaalisti.


Elikkäs tilasin viime viikolla synttäreideni kunniaksi Vainikan Aitalta Cavallon Simple-bootsit ja niihin geelipohjalliset. Sain ne eilen ekaa kertaa testattavaksi ja uskomatonta, ne olivat aivan sopivat ja helpot käyttää! Olin varautunut siihen että opettelen viikko tolkulla niiden asentamista, mutta ne loksahti samantien paikalleen.

Sovitustilanteesa jouduttiin olemaan uudessa paikassa kiinni, kun normaali hoitopaikka oli jostain syystä kiinni. Brandy kuitekin hienosti antoi laittaa muovipussin jalkaan ja sen päälle bootsin. Osasi laskea jopa jalat kankaalle minkä olin jostain repässyt. On se vaan niin hieno poni <3


Simple-bootsin sovittelua

Tehtiin vielä kokeilu kävely pihatiellä, kun kenttä oli jo niin pimeä ettei nokkaansa pidemmälle olisi nähnyt. Aluksi vähän lonksui toinen bootsi, mutta kiristelyn jälkeen pysyi hyvin. Brandyn mielestä oli kyllä oudot kapistukset, eikä jalat noussut tarpeeksi ylös aluksi.

Tänään käytiin jo kentällä kävelemässä lenkkareiden kanssa ja kun pohjalliset oli paikallaan ja säädöt kohdillaan (ts. uskalsin kiristää niitä), poni käveli niillä erittäin hyvin. Kokeiltiin myös ravia ja vaikka ponin selkä oli erittäin jumissa sateiden takia, ravi oli täysin puhdasta. Ponin perusilmekin oli iloisempi, joten kaipa ne tuntuu ponistakin mukavilta.

Lenkkarit
Ponihan on nyt ollut jo suunnilleen viikon puhdas liikkeiltään, joten kunhan lenkkareihin on totuteltu niin aletaan kyllä nostamaan pikkuhiljaa kuntoa ja sulattelemaan saikku-pötsiä. Tietenkin siis hitaaasti ja rauhallisesti, jottei mentäisi takapakkia missään vaiheessa.

Laitoin myös Vainikan Aitalle sähköpostilla kuulumisia ponista ja liitin myös kuvat kavioista, jotta he näkevät miten kaviot on jo nyt muuttunut. Vastausta odotellessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti