Sivut

keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Se elää sittenkin!

Brandy on alkanut siis "kuorimaan" säteitään. Niistä lähtee siis melko isojakin paloja irtomaan ja alta alkaa paljastumaan paremman näköistä sädettä. Likataskuja säteissä on vielä paljon, mutta en ole uskaltanut niihin vielä sen ihmeemmin koskea etten ota liikaa pois.
Tänään sain vihdoinkin ostettua raspin ja puukon, joten nyt pääsin hieman jo raspailemaan kavioita. Otin vain hieman reunoista että saan itse taas tuntuman touhuun ja etten vahingossakaan ota liikaa pois. Pyöristelin siis vain hieman reunoja.

Laitumelle lasku 1.9.2013. Hoikka poika <3


Brandy sai eilen mennä laitumelle kokonaan ilman töppösiä, koska nyt alkoi syystihkut ja maa on jatkuvasti märkää. Ilmastointiteippi-töppöset on kuitenkin melko liukkaan märällä nurmella. Poni onkin ollut nyt kaksi päivää hieman jäykkä ja tänään kun hain sen hoidettavaksi se oli melko "könkkä". Oli myös ehkä aavistuksen ep vej, mutta se luultavasti johtuu kavioruston luutumasta.


Vej. Antura on melko kuhmurainen ja halkeillut.
Vej
Vasen etujalka alkaa ainakin omaan silmän näyttämään paremmalta kuin aluksi. Halkeama ei ole enää niin kosketusarka ja sain tänään laittaa aineet ihan rauhassa sinne.

Oikeassa etujalassa on huonompi tai ainakin repaleisempi ja "taskuisempi" säde, josta lähtikin tänään iso pala pois. Oli siis enää ihan pienellä suikaleella kiinni, joten otin puukolla sen pois. Muuhun en uskaltanut koskea. Halkeamaan oli mennyt melko paljon savea, ja niitä saikin jonkin aikaa kaivaa pois eikä se tietenkään tuntunut ponista kivalle. Antoi kuitenkin tehdä.

Oej. Halkeamassa kangaspala. Säteen oikeassa reunassa näkyvä iso pala lähti tänään irti kokonaan.

Oej. Säde on tässä huonompi ja "taskuisempi" Halkeamassa on kangaspala ja GH vaikuttamassa.
Kuvalaatu on hieman surkeahkoa, sillä en viitsinyt järkkäriä raahata tihkusateeseen. Pitää pyytää joku kuvaamaan joku päivä niin saa parempia kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti