Sivut

sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Touhuiluja

Tänä viikonloppuna ollaan käyty avokin kanssa yhdessä tallilla hoitamassa ponia. Avokista onkin tullut varmaan Brandyn lempparihenkilö kun se aina syöttää kaikkia herkkuja pienelle paksulle ponille. Uskalsipa avokkikin jopa taluttaa ponin takaisin tarhaan. Tosin toivottavasti ei jäänyt viimeiseksi kerraksi sillä poni onnistui astumaan varpaille kun oli niin innoissaan sokerikorpusta. Onneksi avokilla oli turvakengät.


<3

Kaviot alkaa näyttää jo paremmalta ja säteetkin siistimmiltä. Oikeassa jalassa on edelleen paljon repaleita, mutta kyllähän ne ajan kanssa lähtee pois. Lauantaina raspasin taas hieman kavioita, jottei ne kasva liian pitkiksi. Täytyy tosin muistaa taas pitää hanskoja kun raspaa, onnistuin raspaamaan myös käteen vekin.


Vej. Huomaa että säteen väri alkaa pikkuhiljaa muuttumaan parempaan suuntaan.


Oej. Säde edelleen musta ja hapero, mutta kuoriutumassa sekin on.

Ollaan nyt ahkerasti treenailtu mm. venytyksiä ja kumarruksia kun ei olla päästy kävelemään ollenkaan. Etujalkojen venytyksen alkaa sujumaan jo melko hyvin ja kumarrukset menee kohta jo ilman houkuttelua.


Venyy venyy. Porkkanalla houkutellaan vielä, mutta alkaa hakemaan kumarrusta jo siinä vaiheessa kun kyykistyn viereen.

Torstaina sain tilattua Cavallon Simple bootsit kokoa 2, sekä geelipohjalliset niihin että olisi enemmän joustoa. Niitä nyt sitten odotellaan kuin kuuta nousevaa jotta päästäisiin taas käppäilemään. Ponista on kuitenkin tullut jo melko paksuhko lomailun takia. Ajattelin aluksi kävelyttää vain kentällä, jotta saadaan tuntuma bootseihin, mutta kun bootseihin on totuteltu, siirrytään jälleen tielle kävelemään, jotta poni kävelisi reippaammin.


Paksu poni hoidettavana.

Toivottavasti myös kohta alkaisi tulemaan meidän tilaamat MSM:ät, sillä niitä ollaan kohta jo odoteltu kaksi viikkoa. Eli ilmeisesti kun hinta on halpa, saat odotella niitä piiiitkään. Olisi kuitenkin kiva aloittaa senkin syöttö tässä pikkuhiljaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti