Sivut

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Muutto!

Brandy muutti tänään kaverini tallille Raaseporiin, sillä koin itselleni mieluisammaksi ettei mun tarvitse aina "vieraita" ihmisiä vaivata jos en pääse tallille ja ponin jalat toivottavasti myös paranee paremmin kun ei tarvitse olla savililluisessa pihatossa.

Jansku oli mukana tallilla koko viikonlopun ja tänään oli erittäin suurena apurina kun pakattiin ja purettiin tavaroita <3 Ihanan reipas 8-vuotias. Oltiin laskettu päivän aikataulu sen varaan että kyyti tulee puolenpäivän aikaan, joten mentiin ennen yhtätoista pakkaamaan tavarat autoon ja poni kuntoon. Oltiin kuitenkin vasta puolessavälissä pakkailuja kun huomattiin että pihaan ajoi traikku. Meidän kyytihän se siltä saapui.
Loput tavarat äkkiä autoon (aluksi hyvin ja siististi pakattu takakontti näyttä tämän jälkeen kuin siellä olisi pyörremyrsky käynyt), ja Brandy tarhasta. Sehän oli tietenkin piehtaroinut itselleen kunnon mutakuorrutuksen, mutta ei keretty enää harjailemaan sitä. Heitin vain bootsit jalkaan ja lastattiin pienten kommellusten jälkeen poni (Brandy oli siis hetkellisesti irti, kun naru päätti rikkoutua ilman syytä. Poni ei tosin itsekkään huomannut vapauttaan).

Matka meni erittäin hyvin, poni matkusti kuulemma rauhallisesti. Perillä vietiin Brandy karsinaansa, jotta tallinomistaja päsee kotiin laittamaan omien poniensa tarhajärjestyst uusiksi. Brandy hikos vähän tallissa, kun on ollut pihatossa koko syksyn ja kasvattanut erittäin uskottavan talvikarvan, mutta eiköhän se nyt hieman karsi karvaansa. Malttoi kuitenkin syödä hyvin heinät, mitkä viskasin edistämään kotiutumista.
Brandyn uusi karsina <3


Tallinomistajan saapuessa paikalle, näytin hänelle miten Brandyn kaviot hoidetaan ja vietiin poni tarhaan. Brandylle oli varattu ihana hiekkatarha, jonka pohja oli todella hyvä ja kuiva vaikka muualla oli lillua. Brandy toivottavasti saa myöhemmin myös tarhakaverinkin. Brandy ei jaksanut edes juosta tarhassa, vaan kävi moikkaamasa naapuri ja keskittyi syömiseen <3

Tallilla johon siis muutimme on vain poneja. Ja Brandy on niistä vielä isoin :D Brandyn karsinanaapureina on ihana pieni pilkullinen ori ja toisella uolella on tamma ja varsa.

Pojan hiekkatarha. Koivet pyyvät ainakin hieman kuivempina tässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti