Sivut

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Kaviokuulumisia

Tänään kävelytin Brandya hieman pihatiellä, johon on juuri ajettu pehmeämpää hiekkaa. Aluksi Brandy käveli oikein hienosti ja puhtaasti, mutta toisella kierroksella alkoi vähän arkomaan kavioita. Hoitopaikalla laitoin kavioihin GoodHoofit säteisiin ja katselin samalla miltä anturat näyttää ja niistähän olikin kuoriutunut melkein kaikki musta ja huono osa pois ja jäljellä oli valkoista ja melko haperon näköistä anturaa.

Vasen etujalka. Säteen edessä vielä mustaa anturaa.

Oikea etujalka. Puhtoisen valkoinen.
Säteet ei ollut ilmeisesti kuitenkaan enää niin kipeät, sillä ei juurikaan pomppinut muuten kuin huomauttaakseen että on seisonut jo melko pitkään kolmella jalalla. Eli edistytään sen suhteen mös koko ajan.

Pitää kyllä alkaa kävelyttämään Brandyä ilman töppösiä pieniä matkoja kerrallaan, että sen kaviot tottuisi olemaan paljaat. Takakaviothan on pärjännyt oikein hienosti ilman kenkiä, mutta eihän se toisaalta ole ihmekkään, sillä niissä ei ollut pohjallisia eikä niihin ole joutunut tekemään mitään viritelmiä.

Pikku söpöläinen
Hoitamisen jälkeen vein sen takaisin laitumelle ja jäin vielä rapsuttelemaan sitä kun se selkeästi kaipasi vielä huomiota. Aikaisemmin se on lähtenyt samantien kävelemään kavereiden luokse, mutta nyt se seuraili mua pitkin laidunta ja yritti availla takin vetoketjua. Hölmö poni <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti