Sivut

lauantai 4. tammikuuta 2014

Kaviot kunnossa jälleen!

Pahoittelen, tylsä kuvaton postaus, sillä unohdin eilen ja tänään kameran kotiin, eikä kännykällä saa hyviä kuvia pimeässä. 

Mutta siis Jiri kävi eilen vuolemassa Brandyn kaviot ja nyt ne on taas todella hienot. Periaatteessa olin osannut katsoa ponin kavioita ihan oikein että mistä pitäisi ottaa, mutta se uskallus oli puuttunut, eli Jiri joutui hieman suoristelemaan mm. takakavioita. Säteet olivat Jirin mielestä etusissa "surullisen" näköiset, tosin myönsi hänkin että on ne kuitenkin paremmat kuin viimeksi. Nythän ne on kovin pienet ja "syvällä" kavioissa kun ne on kuoriutunut ja uusiutunut niin kovasti.

Jiri ehdottikin meille Dome-pohjallisia, joilla saisi aktivoitua sädettä, jotta se lähtisi toimimaan oikein. Täytyykin siis ostaa heti muutama pari niitä, koska Brandyllä ei oikein tunnu pohjalliset kestävän.

Eilen kävin vielä vulun jälkeen hieman maastoilemassa ja ravattiin ja laukattiin jonkin verran. Brandy tuntui liikkuvan paremmin ja energisemmin, tosin se saattaa johtua myös siitä että se on vain kävellyt tämän viikon. Sain kuitenkin taas hieman työstää ravia ilman että aktiivisuus lopahti <3

Tänään pääsin tallille vasta seiskan jälkeen ja hevoset oli napattu sisälle jo räntäsateen takia. En siis viitsinyt kiusata pientä poni parkaa niin paljoa että olisin mennyt ratsastamaan, joten nappasin sen riimuun ja lähdettiin ilman bootseja kävelemään hieman tielle. Brandy ei ihme kyllä arkonut kavioita kovin pahasti, muttei kuitenkaan kävellyt ihan niin hyvin kuin tavallisesti. Käytiin myös metsässä rämpimässä ja onnistuttiin mm. kompastumaan ojaan (jep, ollaan todella varmajalkaisia molemmat :D).

Käppäilyn jälkeen kurkkasin vielä kaviot ja anturasta oli hieman kulunut hiekan/kivien takia, muttei kuitenkaan mitenkään radikaalisti. Täytyy kuitenkin uskaltaa välillä jättää ne bootsit kotiinkin, koska toiveena olisi että joskus pystyisi myös hieman menemään ilmankin niitä.

Maanantaina onkin tiedossa jotain kivaa, jos vain saadaan kaikki palikat kohdilleen. Siitä lisää kuitenkin myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti