Sivut

maanantai 6. tammikuuta 2014

Perhemaastoilua!

Pahoittelen syvimmästi kuvien laatua. Hämärässä puhelimilla ei saa hyviä kuvia vaikka kuinka yrittäisi. Meillä sentään olisi ollut tänään kuvaaja mukana, mutta kamera jäi.

Valopäät liikenteessä.
Oltiin tänään Jansku-pojan kanssa yhdessä maastossa niin että minä menin Verona-ponilla ja Jansku sai Brandyn. Avokki siis oli mukana hieman avittamassa Janskua, sillä ratsastustaidot ei vielä ole ihan sillä tasolla että maastoon voisi ihan ilman taluttajaa lähteä. Yli puolet matkasta mentiin kuitenkin niin että naru oli kaulalla ja avokki sai vain hengailla mukana.

Melkein hieno yhteiskuva.
Varustaminen oli jo melko hauskaa, kun sain lähes yksin varustaa molemmat ponit, sillä kumpikaan herroista ei osaa vielä laittaa satuloita, suojia jne. Hienosti ne kuitenkin harjasivat yhteistuumin Brandyn ja avokki sai laitettua jopa suitset, kun näytin mallia Veronalla. Brandyhän on siitä helppo suitsia että kuolaimet se ottaa omatoimisesti suuhun, kunhan vain saa ohjattua ne sinne. Suuhun nimittäin kelpaa myös poskiremmit yms.

Jansku ja Brandy. Laatu on hurrrrjan hyvä.
Menin Veronalla ensimmäistä kertaa tänään vaikka tallinomistaja on pitkään jo sanonut että mun pitäisi sitä kokeilla. Oli se kyllä melkoinen silakka Brandyn jälkeen, sillä vaikka säkäkorkeutta olikin ehkä 15cm vähemmän, se oli paljon kapeampi ja sirompi. Kokeilin myös hieman avoja ja väistöjä tiellä ja se tuntui lähinnä karkuun lähtevältä saippuapalalta. Siis hyvällä tavalla tietenkin, sillä sen ratsastaminen oli oikein miellyttävää, kunhan sai omat avut säädettyä herkemmälle.

Poseerausta.   
Käveltiin ponien kanssa noin neljä kilometriä, joka oli ihan hyvä matka Janskulle. Metsäosuudella tuli paljon "tää on kivaa"-hihkumista, mutta lopussa alkoi jo hieman sormia ja varpaita palelemaan, joten talliin saapuminen oli helpotus kaikille. Ponitkin toimi todella hyvin yhteen, joten tällä kokoonpanolla tullaan menemän varmaan joskus toistekkin.Sikälimikäli saan Veronan uudestaan lainaan tietenkin.

Tässä ainoa todiste avokin mukana ololle.
Pinkit tytöt.
Mikäli näitä oikeasti joku lukee tai katsoo, pahoittelen vielä kertaalleen kuvien laatua. Kavioista tulee kuvia kunhan saan sen järkkärin raahattua sinne tallille mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti