Sivut

torstai 19. joulukuuta 2013

Kuulumisia

Söpöläinen <3 (Anteeksi kuvan huono laatu, salamavalo pilaa kaiken aina :/ )

Ihana joulunaika, kiirettä tuntuu olevan niin paljon ettei kohta kerkeä enää nukkumaankaan. Viime viikolla Brandyllä meni yksi tallitytöistä pari kertaa, koska en itse päässyt tallille töiden takia. Mutta niinä päivinä kun pääsin, käytiinkin kentällä hieman humputtelemassa. Brandy alkoi maanantaina jo hahmottamaan että kentällä voi myös liikkua eteenpäin. Ravailtiin melko paljon pitkin ohjin ja otettiin myös laukkaa molempiin suuntiin.

Nyt kuitenkin täytyy pitää itse pää kylmänä ja vaikka poni ei onnu, niin rasitusta pitää lisätä vain vähitellen. Tänään käytiinkin ilman satulaa kävelemässä maastossa ja pitkästä aikaa olikin ihanaa istua ihan rauhassa ponin lämpöisessä selässä. Kiireinen työpäiväkin unohtui kun sai nauttia ponin tasaisista liikkeistä <3

Otettiinhan me tietenkin vähän raviakin, se on niin ihanaa kun voi ravata täysin pitkin ohjin maastossa, ilman että poni häipyy paikalta. Brandy ravaa todella hidasta ravia jos sille antaa kokonaan pitkät ohjat ja venyttää samalla pään ihan maahan asti. Hyvää selkäjumppaa siis molemmille.

Viikonloppuna olisi suunnitelmissa lähteä taas pitkälle maastolenkille, toivotaan että saataisiin seuraa mukaan. Onhan se mukava tallustella ponin kanssa kahestaankin, mutta olisihan se kiva kun joku voisi näyttää enemmän maastoja.

Mutta siis nyt niitä kavio-kuvia:


Oikea etunen. Silvoin säteitä taas hieman.


Vasen etunen. Tämäkin on jo hyvin kuoriutunut.

Kaviot näyttää kyllä tällä hetkellä kaikkea muuta kuin kivalta, kun en ole niitä ajatuksella kerennyt raspaamaan. Kannat alkaa olemaan ehkä liian pitkät(?)ja kantatuet liian isot, mutta en niitä uskalla lähteä säätämään ilman asiantuntevan neuvoja. Säteetkin näyttävät melko karuilta, mutta en edelleenkään ole saanut puukkoa teroitettua, joten en uskalla siistimmäksi niitä ottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti